Značky
 
Nákupní košík
Košík je prázdný
 
Akční nabídka
Datlová melasa Datlová melasa
99 Kč 92 Kč  
Harissa Harissa
32 Kč 25 Kč  
Jablečný ocet Jablečný ocet
95 Kč 89 Kč  
Maamoul - dárkové balení Maamoul - dárkové balení
169 Kč 159 Kč  
Meruňkový džem Meruňkový džem
65 Kč 59 Kč  
Máslo Ghee Máslo Ghee
179 Kč 150 Kč  
Pepř vietnamský mletý Pepř vietnamský mletý
79 Kč 70 Kč  
 

Těstoviny

Těstoviny

Obec Granarolo, jehož jméno pochází z pšeničných polí ("grano" v italštině), má velmi dlouhou historii, sahající až do okamžiku, kdy Etruskové založili Bologna a první osadníci začali pěstovat obilí. V roce 1919 Evaristo Girotti otevřel obchod s těstovinami a chlebem v centru města Bologna. V roce 1969 bratři Mattei, Evaristovi vnuci, přestěhovali podnikání na nové místo v Granarolo dell'Emilia a pojmenovali továrnu po obci.

Granarolo těstoviny se vyrábí výhradně s vysoce kvalitní tvrdé pšenice. Firemním nejdůležitějším produktem jsou těstoviny Tagliatelle LE DELIZIOSE, které jsou vyrobeny z 6 vajec na kg bez přidané vody. Je získáno tenké těsto a případné nerovnosti na těstě jsou vyhlazeny pomocí bronzových forem.

Naše vaječné těstoviny, typicky Bolognese, mají domácí vzhled: vypadají hrubě, mají mírné nepravidelnosti, stejně jako domácí těstoviny, mají zlaté odstíny, jsou drsné a tenké na dotek. Chuť je nezaměnitelná a lahodná. Především jsou skutečně stejné jako byste je udělali pro svou rodinu, se stejnou péčí, láskou a pozorností.

Regionální speciality
Regionální speciality
Těstoviny z tvrdé pšenice semoliny
Těstoviny z tvrdé pšenice semoliny
Vaječné nudle
Vaječné nudle
Vaječné těstoviny - speciality
Vaječné těstoviny - speciality
Vaječné těstoviny do polévky
Vaječné těstoviny do polévky