Značky
 
Nákupní košík
Košík je prázdný
 
Akční nabídka
Falafel Falafel
39 Kč 36 Kč  
Hamburger Hamburger
39 Kč 36 Kč  
Hamwi Café - Mocha Pure Coffee Hamwi Café - Mocha Pure Coffee
101 Kč 95 Kč  
5 z 5 hvězdiček!
Hamwi Café - Mocha Pure Coffee Hamwi Café - Mocha Pure Coffee
224 Kč 214 Kč  
5 z 5 hvězdiček!
Hummus Tahini Hummus Tahini
33 Kč 28 Kč  
5 z 5 hvězdiček!
Jablečný ocet Jablečný ocet
95 Kč 89 Kč  
Kebseh Kebseh
49 Kč 45 Kč  
 

Podmínky registrace

Ochrana osobních údajů

Při vyplňování závazné objednávky v rámci internetového obchodu kupující dává prodávajícímu souhlas k shromažďování a archivování osobních údajů o kupujícím (např. jméno, příjmení, tel.číslo, e-mailová adresa a poštovní adresa) a o jeho nákupech.

 

Prohlášení k ochraně osobních údajů

Provozovatel (tj. prodávající/dodavatel) tohoto internetového obchodu zpracovává osobní údaje osob zaregistrovaných prostřednictvím tohoto internetového obchodu, jakožto i všechny údaje získané z objednávek, a to po dobu neurčitou, do odvolání souhlasu daného každou zaregistrovanou osobou. Osoby poskytující informace berou na vědomí, že svůj souhlas mohou kdykoliv písemně odvolat a provozovatel tyto údaje zlikviduje.

Provozovatel (tj. prodávající/dodavatel) tímto informuje subjekty poskytující informace, že veškeré údaje získané výše uvedenými způsoby považuje za vysoce důvěrné a použije je pouze pro vlastní potřebu ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve platném znění. Osobní údaje zaregistrovaných osob prostřednictvím internetového obchodu, nebudou bez souhlasu dotyčných osob poskytnuty třetím osobám.